top of page

Pandemia vai vain paniikki?

Korona.png

Tiesitkö, että sinun vaarisi tai mummosi kuolema rekisteröidään koronaan liittyväksi, vaikka putoaisi rappusilta tai saisi sydänkohtauksen. Ainut vaatimus on, että kuolee kuukauden sisällä siitä kun koronakoe on ollut positiivinen, Henkilöllä ei tarvitse olla mitään hengitysongelmia tai kuumetta.

Koska Ruotsissa kuolee keskimäärin 7500 henkilöä kuukaudessa, niin se merkitsee että jatkuvasti on 7500 henkilöä, jotka kuolevat kolmenkymmenen päivän kuluessa jostakin päivämäärästä.

Joten kolmenkymmenen päivän kuluessa syntymäpäivästä kuolee 7500 ihmistä keskimäärin.

Se on tosiasia.

Onko syynä täytekakku? Vai että lapset ovat tulleet onnittelemaan? Vai kukkakimppu pöydällä?

Ymmärrät, ettei noilla asioilla tarvitse olla mitään yhteyttä.

Koska jokaisen testatun kohdalla eivät testit anna positiivista vastausta, niin koronaan kuolee vain murto-osa siitä, mitä kuolee lääkärin tekemää vuositarkastusta seuraavana kolmenakymmenenä päivänä.

Toisin sanoen kuolleisuus koronaan liittyen on ehkä vain kymmenesosa siitä kuinka monta kuolee täytekakkuun liittyen.

Oletetaan, että kaikki rokotetaan samana päivänä. Rokotusta seuraavana kuukautena kuolee normaalisti 7500 ihmistä. Se olisi huonoa mainosta rokotukselle. Nyt ei ollakaan kiinnostuneita siitä, että saataisiin mahdollisimman monta kuolemantapausta yhdistetyksi koronaan, vaan lukuun otetaan vain ne, jotka ovat saaneet voimakkaan reaktion heti seuraavana päivänä, ja sitten kuolleet muutaman päivän sisällä.

Rokotteet antavat niin paljon reaktioita, että kun Boråsissa rokotettiin neljäsataa hoitohenkilökunnasta, niin sata heistä ei kyennyt töihin seuraavana päivänä!

Varsin tavallista on että saa kuumetta ja flunssan oireita.

j

Nyt ilmeisesti tuo reaktio on nähty niin monta kertaa, että henkilökunta on alkanut kieltäytyä rokotteesta. Boråsin pitää yrittää löytää halukkaita muualta.

Samaan aikaan valtion johtohenkilöt ovat alkaneet estämään vanhusten rokottamista, perusteena se, että Astra Zenegan rokote ei anna tarpeeksi hyvää turvaa koronaa vastaan.

Haittavaikutuksia ei juuri raportoida. Boråsissa oli yhtenä päivänä sata poissa töistä sivuvaikutusten vuoksi, mikä on enemmän kuin on raportoitu koko maassa yhteensä!

Comirnaty-rokote taas puolestaan on suorassa yhteydessä kolmeenkymmeneen viiteen kuolemantapaukseen, mutta siitä ei puhuta muualla kuin Läkemedelsverketin tilastoissa!

On siis ymmärrettävää, että Astran "rokote ei anna tarpeeksi hyvää suojaa yli 65-vuotiaille", koska Ruotsi ei halua vaarantaa lääketehtaansa mainetta, jos sattuisi niin, että vanhukset eivät kestäisikään rokotuksen aiheuttamaa reaktiota, ja useampi kuolintapaus sattuisi epäilyttävän lähellä rokotusta.

Miksi muuten säästettäisiin rokotteita, vaikka ne eivät antaisikaan sataprosenttista suojaa. Ei turvavyökään estä kaikkia kuolintapauksia, mutta ei silti sanota, ettei sitä kannata käyttää, jos on yli 65-vuotias!

 

bottom of page