top of page

Haaste!

Tämä kotisivu  voi kääntää ylösalaisin, mitä on opetettu ja mihin on uskottu sairaanhoidon alalla.

Olen työskennellyt yli kolme vuosikymmentä sairaanhoitajana vanhusten hoidon piirissä, ja minulla on ollut lukuisia tilaisuuksia seurata ja arvioida eri hoitotapoja. Olen kuullut väitteitä, mitkä eivät mitenkään voi olla totta, vaan ovat terveen järjen vastaisia. Kuitenkin lääkärit ja hoitohenkilökunta toimivat samalla tavalla vuodesta toiseen, ja samoja virheellisiä käsityksiä opetetaan tulevalle sukupolvelle.

 

Lääkäri näkee potilasta vain muutaman minuutin, eikä mitenkään ehdi seurata potilaan reaktioita päiväkaupalla, niinkuin hoitajalla on mahdollisuus.

 

HAASTAN SINUT ITSE TUTKIMAAN JA TARKISTAMAAN SEN, MITÄ TÄLLÄ KOTISIVULLA VÄITETÄÄN!

Jos olen oikeassa, niin varsin monet ovat väärässä.

Jotta olisi helpompi tehdä omat johtopäätökset, olen pyrkinyt selvästi näyttämään, missä virhe on.

Jos olet tyytyväinen siihen, mitä koulussa olet oppinut, tuskin voin auttaa sinua, mutta lue kuitenkin, sillä aina on jotain, mitä kukaan ei ole sanonut aiemmin.

Otan esille vain sellaista, mitä olen itse saanut kokeilla monta kertaa, ja minkä voi todeksi osoittaa käytännössä, ettei kenenkään tarvitse elää epävarmuudessa.

 

Olen etsinyt Internetistä, onko toisia, jotka ovat kirjoittaneet samoista asioista, mutta esimerkiksi verenpaine eri puolilla kehoa, tai kylmän ja rakkovian välinen yhteys, ovat täysin tuntemattomia käsitteitä.

 

 

Hyvää lukuhalua!

                                                Siinto Hämäläinen

bottom of page